Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På längtans avstånd

Timslånga minuter utav längtan

Efter något utan ord

När sorgen bor i hjärtat

Blir dagen oftast grå

Men kanske finns det någon

Som orkar lyssna och finns där

Om bara handen vi vågar sträcka ut

 

För tillsammans kan vi skingra mörkret

Fylla hjärtan med nytt hopp

Så länge gemenskap bildas

Hittar vilsna själar hem

Och ensamheten drivs på flykt

Så vi når varandra trots avstånd

Så dagen fylls av glädjens ljusa färger

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-11 10:58



Bookmark and Share


  Klint
så länge gemenskap bildas
hittar vilsna själar hem

vackert :)
2020-05-12

  BenGust VIP
"Når varandra trots avstånd" känns
särskilt viktigt i tid som är.
2020-05-11

  ULJO
Det viktiga i livet är få vara nära någon och prata och lyssna. Fint fångat av dig.
2020-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur betydelsefullt det är att hjälpa varandra!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP