Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ JAG ROTAR BLAND GAMLA DRÖMMAR

Så jag rotar bland gamla drömmar

Vad det nu ska vara bra för

Och jag hittar ett leende så blygt och rent

Det har följt mig genom decennier

Jag har undrat så många gånger

fast jag mycket väl vet att allting är för sent

Vita liljan där i mitt pojkrum

Det var slutet av sjuttiotalet

Beirut brann av ett krig, jag av förälskelsen

Jag var ung, jag var blyg och tafatt

och jag uppförde väl mig galet

Tänkte inte så mycket då på framtiden

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-05-11 16:10



Bookmark and Share


  Koloristen
Den vita liljan och den brinnande viljan...
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP