Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

Du överöser mig med ord som vacker och speciell men jag tror dig ej
Jag hittar på ursäkter för det du säger och tror inte det handlar om mig

Säger du att jag är snygg tänker jag att du inte har sett mig osminkad
Tycker du alltid jag är glad tänker jag att du aldrig har sett mig dämpad

Jag förstår att det är min dåliga självkänsla som säger att jag inte duger
Försöker jag ta till mig komplimanger är det en röst som säger att de ljuger

Det är så längesen vi sågs att jag inte vill du ska se hur sliten jag nu ser ut
Jag biter ihop hårt och ser till att det mellan dig och mig blir ett avslut

Jag är hellre ensam än ser i dina ögon hur jag har föråldrats på kort tid
Jag vet inte riktigt var fegheten börjar och var dumheten tar vid

Oavsett vilket, finns det trots det fortfarande en önskan hos mig kvar
Jag vill förinta alla negativa tankar och känna mig själv som dyrbar

Jag önskar att du tyckte om mitt inre och ändå hålla mig kär
Jag önskar att jag också tyckte om mig så jag kunde säga: älska mig för den jag är




Bunden vers av Luxis
Läst 734 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-11 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luxis

Senast publicerade
Älska mig
* Se alla