Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stenhjärtas tro

Med ett stenhjärtas tro

På att ett skratt kan minska smärtan

Få ensamheten att fly ett ögonblick 

Håller hela livet andan

I väntan på att dunkeltimman

Ska släppa sitt grepp om tillvaron 

Så att vårens vindar kan vända 

Och börja tina frusna själar till liv

I skenet från regnbågens alla färger 

Ty i natt skall livets vita fjäril flyga

Med skimmrande vingar i månens sken 

Med bud om att det vackra finns kvar 

I djupet av våra värkande hjärtan

För ur det djupaste mörker 

Föds de vackraste stjärnornas sken




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2020-05-11 22:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
I mörkret lyser stjärnorna klarast.
Fin och tankeväckande text.
2020-05-14

  ULJO
Så sant ur det djupaste mörker föds ljuset.
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP