Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inlägget om Skyddsmasker, tillhör Dr. Mariana Alecu. på FB . Jag kan bara instämma det tes, tanke mesigförklaring som absolut logisk.


VIRUSOLOGISK BOMB!

 


Bröder, den obligatoriska bärningen av skyddsmasker är en strategi för kravfull sjukdom och en ytterligare förklaring av infektionsvågen.
Varje dr. pulmonolog (bröst) kan mycket tydligt förklara att korrekt icke-syresättning leder till ansamling av bakterier i kroppen, i lungorna, alla ryggen multiplicerar i glädje och orsakar uppkomsten av olika virus. I din egen kropp och under en period av 30 dagar kommer en kropp som redan har andra problem av något slag kollapsar, men också en frisk kropp.
"Vårt dagliga bröd" är
OXYGEN är det absoluta bränslet som krävs för att immunförsvaret fungerar korrekt, blodcirkulationen och blodets syresättning.
Masken förhindrar syresättning av hjärnan, därav yrsel.
Bär en mask i 30 dagar så kommer du definitivt att komma på sjukhussängen och förklaras: VIRUSOLOGISK BOMB

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-12 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP