Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag visade den här i juni 2018 första gången.


Fågelbry




Fåglarna sjunger sina sommarsånger,
om och om igen, massor med gånger.
Hur hinner de sjunga?
De måste ju skaffa mat till de unga,
som dom har i sitt bo.
Eller är det en inspelad skiva de spelar upp måntro?




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-05-12 20:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, hur hinner dom, sjunga och mata barn?
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP