Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt öde

Att begrunda vårt öde
tjänar inte mycket till
vi kommer aldrig få veta
hur det ligger till

Vi söker och prövar ändå
för att nya insikter nå
och allt förstå

Nya galaxer och svarta hål
forskningens ädla symbol
sökandet är dess mål

Finns det en Gud ändå?
man har svårt att förstå
vad kommer han ifrån då?

Detta frågar sig många
som tron lyckats fånga
Andra är lyckliga utan tro
och finner med det sin ro




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-13 11:46



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint och klokt på rim.
2020-05-14

  Blomma-Stjärna VIP
frågor o undran hör människan till!
2020-05-13

  Öknens Ros VIP
Har frågat "Siri" om Gud finns, hon vill inte svara på frågan.
2020-05-13

  ULJO
Vårt öde vet vi inte något om. Lev i nuet och bli berörd av det som sker. Långt bortom spekulationer.
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP