Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona Sarkofagen

Ödets vindar blåser på min själ
jag hoppas de vill mig väl
och inte sprider virus på min kropp
Finns det hopp?
att viruset dör ut
så att detta äntligen tar slut

Corona Sarkofagen är sval
det finns inget val.
Om man tvingas krypa ner i den
kommer man aldrig upp igen
Låt detta får ett slut
släpp inte taget, h å l l u t




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-13 18:57



Bookmark and Share


  ULJO
Fuck Covid 19
2020-05-14

  Öknens Ros VIP
Ja, detta hoppas alla, tålamodet börjar tryta hos människor.
2020-05-14

  Blomma-Stjärna VIP
Bravo - precis så !
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP