Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryo


Låt orden komma fram



De viktigaste

ännu ej skrivna orden

värkes långsamt fram.

171028




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-14 10:39



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Bra och insiktsfullt om skrivandets vånda.
2020-05-14

  Öknens Ros VIP
Fin haiku!
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP