Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beseglat öde

Mitt öde är beseglat
det har Gud fader sagt
Jag tror visserligen inte på honom
men vad gör det,
man kan ju prata med honom ändå
Beseglat såtillvida att allt är förutbestämt
vad då, hur kan det vara så?
jag bestämmer väl vad jag själv vill, eller?




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-15 13:08



Bookmark and Share


  Engel
Såklart att du gör!
2020-05-16

  KattenKin VIP
Gillar den här, både stilen av eget resonemang samt ämne. Snyggt!
2020-05-15

  Öknens Ros VIP
Mycket bestämmer vi, dock inte över döden.
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP