Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högljutt

Livet lyssnar eller hur,
men inte på mig
Det är inte högt nog
skruva upp volymen någon
jag är idel öra




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-15 13:12



Bookmark and Share


  Engel
Så smidigt du glider från lyssnande till behovet att bli lyssnad på. Eller tvärtom.
Helt omärkligt.
2020-05-16

    Sefarge VIP
Nää ingen
Vaxpropp
I den skri
-velsen
Inte?
;)


2020-05-15

  Öknens Ros VIP
Skruvar upp volymen...HÖR DU NU DÅ? ;-)
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP