Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvald.

Jag läser mitt namn,
mitt riktiga namn,
där bland de utvalda.

Jag vågar inte släppa fram glädjen,
mitt namn är så vanligt,
vilken kvinna som helst i min ålder, kan heta så.
Det är säkert någon annan...

Kul för henne!

Det ska bli roligt att läsa min namnes bidrag
när antalogin ÅNGEST blir tryckt och klar,
tänker jag generöst.

Men skriver ändå frågan:
- Är min text en av dem som blivit utvalda?

Svaret kommer fort: - Du är med Cikoria Blå.

Gissa om jag blev glad!







Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-15 16:29



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Grattis! :-D
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP