Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådlös

Verkligheten skymmer sig själv
bak lösa trådar
lyfter på förlåten
endast när
solen skiner




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-16 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP