Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20151128 kl 19:15---------god morgon älskade Pe /Uggla/hästen


jag vet att

 

 

du finns där

du som knackat på

mitt innersta rum

blir glad när jag ser dig

Som en vattendroppe

hängde jag på min gren

upp och ned

Din hand gav mig orken

att bärga livet

och falla mjukt

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-16 09:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2020-11-16

  morgonstjärna VIP
tack
2020-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart med denna trygghet...
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP