Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en låst dagbok

 

Dina bröst rundar av
över den skumpiga natten

Otyglade stämmor klämtar nu in
mot ljusets pustande klippor

Tungor färdas och binder mönster
nära förbi gudomens råa vatten

Vi lägrar i överflöd - ensamma med varann
hos spända vass och mjuka vippor

 




Bunden vers av Fredrik Axelsson
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-16 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spända vass o mjuka vippor o bröst som rundar av. Mysig erotik.
2020-07-05

  Kajan VIP
Orden lever, bokstäverna är dina vänner; härlig dikt, fri och full av liv!
2020-05-16

  Gunnar Hilén VIP
Svettigt mjuk och fin !
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson