Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration. Ånger av Sparvöga


Att säga förlåt

Jag ångrar vad jag sa
det var inte bra.
Det var sagt i hastigt mod
en tråkig episod.
Nu efteråt
säger jag förlåt
hoppas du vill acceptera
och det ur minnet radera
så allt blir bra igen
med kärleken




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-16 18:09



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Tackar ödmjukast för äran att kunna ge inspiration!
Du har inspirerat mig med dina dikter.
Kortnovellen bildbevis är underbar!
2020-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP