Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår inte vad jag gjorde fel

Vem är du att ta dig friheten att kommentera mig

Jag förstår inte vad jag gjorde fel

Du frågar om jag tror jag är någon

Och om jag tror att jag är snygg

På dessa frågor har jag inget svar att ge

För din avundsjuka har talat nu

Och fast jag vet att jag inte borde bry mig

Så gör det ont ändå

För det får min själ att tappa tron

Och mitt hjärta blöder tårar

Som inte syns för andra

Vem du än är som ställde dessa frågor

Så ska du veta att det i mig gör ont

För jag ska också våga leva tryggt

Utan att få frågor som bryter ner min själ




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-17 13:45



Bookmark and Share


  ULJO
Sådana idioter som bara är här för att trycka ned ska bort härifrån. Omedelbart. Det här är en poesisida. Ingen hatportal.
Tråkigt att du ska råka illa ut. Anmäl.
2020-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Varför klandra och trycka ner
när man kan berömma och lyfta upp?


2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP