Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll koppen

 

 med glädjens fågelkvitter älskade Uggla 

de rinner inte över
de lyfter som fjun i solen
sorg sjunker som sump i koppen
det är så lätt
att drunkna bland grumset

Då tankar silar genom garnen
sätter vi själen till munnen
och blåser ljuset till liv

Det finns så mycket vackert att se
i vårens tempelsal
vandra försiktigt på tå
var aktsam om alla små under
som kantar stigen

 

Kärleksfull kram <3

 




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-05-17 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP