Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets alla färger

Klockan passerar 00, sitter/ ligger å njuter med en god rom.
Grabb gänget sitter på verandan, njuter av se hur d ska vara, tjötet , ölen, naiva skratten
Läser mina skrifter under resan
Tårar rinner
Dottern säger
Varför Bakåt
Å jag sitter med mina tankar
Konstnär
Behöver jag be om lov
Om ursäkt
Att jag är jag
Att önskan
Att få blomma rakt ut
Å säga
Jasså
Ser ni d så
Vill ni konfrontera
Välkommen
Asfalten är tyst
Glaset är tomt
Tittar in i stearinet
Saknar huden
Framför elden
Där livets färger
På penslar
På dukar
Kastar
Lusten
På mitt nakna
Bröst
Mitt liv har många färger
Vilket jag älskar
Har du det
Vill du
Vågar du
Bjuda in
Din själ




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-17 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP