Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vidöppna hjärta

Förblöder

i stillebenet av stillhet

kan inte sluta tänka på dig

det där är bara ett tomrum

ett litet pip

för att inse

inte förbise

livets allvar 

 

adrenalin är ett livräddande aber

tröttheten vill infalla sig 

men hjärtats slag vill pumpa

vill leva, jag vill leva, jag lever

så slagen dansar in  i dygnsrytm

allt inom mig medans du

kryper in i mina vener

 

och jag ropar halleluja

vilken magisk dröm att leva

ditt allvar in i mitt spritter

du tittar in i mina ögon

in i min rofyllda tystnad 

in i våra fönster

jag tror jag skriker

när du kör in den

 

men det gör jag inte,

tanken och spjutet

jag är tyst, lycklig

tyst som ett vacuum i tid

leende av värmen

en anafylaktisk chock

 för vi fyller rum nu

 

en bal på Hofburger Slott 

allt är fullkomlig magi

och du frågar om vi

skall göra det inuti

eller utanför

jag säger upprymd

...ge allt du har till livet

 

Bakgrunden, det du lyssnar på det är vi. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-06 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP