Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Drifter av Öknens Ros


Världens äldsta yrke

Trots förbud och lagar
gör människan vad hon behagar
Politikerna kämpar hårt
gör det för horan och torsken svårt
Dom liknar Don Quijote
som ädla känslor fått
att slåss mot människas drifter
med lagar och föreskrifter
är en omöjlighet
alla vet




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-18 08:48



Bookmark and Share


  ULJO
Horan ett yrke som borde varit förbjudet och utrotat för många, många år sedan.
2020-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det är bara att se sig omkring för att förstå att det inte går att stoppa!
2020-05-18

    Sefarge VIP
Jaha!
Vad kom först Prostitutionen
eller Barnmorskan?
Därom tvista di lärde
;)


2020-05-18

  Öknens Ros VIP
Tack Kungskobran. Men är inte barnmorskeyrket lika gammalt?
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP