Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildväxa

Nog att prunkande
och praktfullt få
växa en gång
Bli beundrad
i blänkande kristall
i en finsalong

Nej, hellre rotas
djupt i frihet
bland stenar och
enbeklädd hagmark
Få sprida nya
livfulla skott i marken




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-19 05:37



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Gillar användandet av presens particip
"prunkande, blänkande", vilka skapar melodik och nu känsla.

Mer frihet bland markerna än i de
styvmorsputsade finsalongerna.
2020-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Kloka du!
2020-05-20

  Kajan VIP
Så sant!
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP