Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDETS WILHELM TELL

Träffsäker med ord,
författarn klyver en
fördom,
likaväl som Tell
ett äpple på sin
sons huvud
med sitt armborst.

Med pennfjädern som
värja,
nog så manövrerande
i sin skicklighet,
avvärja den mest argu-
menterande motståndare,
med källkritisk retorik.

Vadi rik på substans,
blod blandat med bläck,
var och en förtjänt,
bli bestänkt.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-05-19 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP