Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort, \"känslobeskrivande\", uppriktig


min kärlek...

En tår smeker min kind
en vind blåser bort den

ett ljus tänds i mitt mörker
någon blåser ut det

min kärlek kom och försvann
vem blåste bort dig...?




Fri vers av karolin A
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-07-10 00:16



Bookmark and Share


    öppettid
det ä'r hemskt att nått sånt som kärleken kan blåsas bort så lätt av en vind.. fint skrivet :P
2006-08-02

  Christoffer Waye
Vilken is kall flamma till text nice
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

karolin A