Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom min rygg

En viskning, sedan två,
vad har jag gjort,
vem kan förstå,
en suck i nacken,
en knuff i ryggen,
vad gör jag som är så fel,
ett ord med tusen känslor,
en känsla utan ord,
ett liv gjort av sorg,
snälla varför finns jag,
varför kan ingen förstå,
de vill inte ha mig,
jag vill inte ha mig,
nu jag blott en ängel är,
med vingar så stora,
och gloria så fin,
en död orsakad av sorger,
men min själ är nu fri...




Fri vers av karolin A
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-02-22 22:34



Bookmark and Share


  Christoffer Waye
Jag tror jag förstår dig vännen, har varit med om det samma, du har väl läst min dikt \"ingen Förstår\" ?
Jätte fint skrivet, väldigt målande
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

karolin A