Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beskriver hur man kan känna sig när man känner sig totalt hjälplös och borta.. vilsen i världen.. ensam


tomrummets tårar...

en obeskrivligt stor känsla,
ett obeskrivligt tomt hål,
en blick från själens djupa sorg,
en blick från hatet inom mig,

alla ljus som brann,
har för länge sedan brunnit ut,
man kan inte beskriva,
inget heller göra,
ingenting som hjälper eller tröstar,
ett tomrum för sig själv,
ingen kommer in,
och ingen kommer ut,
fast för evigt i ett tomrum,

tårar faller neråt,
men ingen vet vart,
man ser dem falla,
man ser dem försvinna,
men aldrig se dem landa,

in i tomrummet kommer tårar
och när jag gråter ser jag,
jag ser dem falla,
och jag ser dem landa,
men aldrig se dem försvinna...




Fri vers av karolin A
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-10 00:32



Bookmark and Share


  Christoffer Waye
sorgsen och vacker gillade musiken bakom texten :D
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

karolin A