Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet 1. Tweet 2


På förekommen anledning. På annan plats i livet.

Himla bra det där att omge sig med folk man mår bra av.

Vissa är lätta och enkla att vara med.
En del är det inte.

Det vore ju praktiskt att slänga iväg dem man inte trivs med på återvinningen, som något annat skräp.
MEN, tänk om
"skräpet" behöver dig.


Ibland är jag det där skräpet..

Då, när jag som mest behövde någon, ville ingen vara med mig.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-20 10:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja tänk om du behövt skräpet, och skräpet inte behövt dig... Tänk om det var tvärt om... Så kanske man inte kasserar, konsumerar eller minimerar människor mera, utan låter alla få vara bara... Bra lyft ämne... Man ska alltid tänka efter före...
2020-05-26

    Max Poisé
Vi behöver lämna vår trygga zon då och då! Experimenterar med mig själv då och då just för att utveckla mig som mycket det går. Men det är jobbigt, det mentala skriker och spjärnar emot... finns viss ångest som dyker upp..bara ta och gå vidare...kommer alltid ut igen och ofta med en skön känsla att jag lyckades...igen:-)
2020-05-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Tankeväckande! Känner igen din känsla.
2020-05-20

  Öknens Ros VIP
Inget kul alls! Såna människor kan man vara utan.
2020-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP