Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEGAL OCH ILLEGAL PROSTITUTION

Sexuellt utnyttjande av män,
som utvinns av kvinnor som
kräva betalt för sina sexuellt
betingade gärningar,
bör i jämlikhetens namn av-
vägas mot sexuellt utnyttjande
av kvinnor och omvänt,
vars gemensamma utnyttjande,
är naturligt.

Skillnaden på legal och illegal
prostitution,
ligger i att i äktenskap tar de
betalt i efterskott.




*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-05-21 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP