Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Jag stod där som fallen från skyarna.
Hon stod på berget framför mig.
Är det en hägring?
Det ljusa håret fladdrade för vinden
den vita klänningen svepte runt benen.
Hon tittade på mig med sina blå ögon.
Välkommen




Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-21 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP