Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göken gal i väst

Göken gal
i väst idag
I träden trängs
rosa äppelblom
som solskimrar
ett ögonblick
Vinden väntar
nu helt andlös
I väst samlas
molnen tungt
över granskogen
Göken har tystnat




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-23 14:32



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vinden väntar
nu helt andlös

Fin passage.
2020-07-25

  Kajan VIP
Sista raden kastar en skugga bakåt över texten. Effektfullt.
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP