Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Roslagens famn

Jag flyr från stadens smittohärd
till ön där vattnet glittrar i fjärden
där vassen susar och böjer sig i vinden
Där känner jag ro
där vill jag vara
där vill jag somna i Roslagens famn




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-23 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP