Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol å sanning

det är så vackert

allting, lugnet, varat

att bara vara fri i sin själ

utan måsten

utan krav

utan undran

utan ångest

utan...

dig. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-26 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP