Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Buffelbuffé av Katten Kim


Jordfelsbrytaren

Jag är en liten jordfelsbrytare ja
slår av strömmen vareviga da
vad felet är ingen vet
vilken enhet?
den som blev het?
förstås




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-23 17:39



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Haha! Du är ju för härlig, och snabb som rackarns att komma på eget vid läsningen. :)
2020-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP