Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varenda cell


jublade av tacksamhet försov du dig?
glöm det summern var inte på
de fyrbenta väckarklockorna larmar
halvfyra startar Baylie´s ...städmani
kulspruteknattret ..stig upp!
tre lådor städades
regnet trummade mot rutan
beslutet var enkelt somnade om
varenda cell jublade klockan 8.30
nymornad
det är förståndigt investera
då räntan måste tas ut
redan nästa dag
godmorgonkram Uggla !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-05-24 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP