Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman lättar

När dimman lättar
lyfter jag mitt ansikte mot himmelen
skådar triumfens båge mellan molnen
Triumf mot vad?
mot ragnarökens oundviklighet?
Sänker min blick mot Hebrons sköna dalar,
blickar in i Edens lustgård
Dags att starta om




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-25 08:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text, den talar till mitt innersta jag!
2020-05-25

  KattenKin VIP
Vackert. Jag jobbade med en igår om att vända upp ansiktet i sökande, men den påminner inte alls. Den är inte färdig än. Kommer dock inte att bli så här poetisk och mytologifylld. Superfint skrivet.
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP