Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Jag sökte och sökte
efter en väg ut
vägen var slingrande och krokig
många ångranden stötte på patrull
var det verkligen så
tvivlet sökte




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-25 09:01



Bookmark and Share


    Steff...
Ja!denna skulle kunna varit skriven till mig.....Fin!
2020-05-25

    ej medlem längre
Tänker att tvivel inte alltid är av ondo, inte velande och beslutsångest heller.
Det manar oss att reflektera, analysera, värdera och omvärdera tills dess vi antingen av leda, utmattning eller insikt följer den bana som känns upplyst ända ner i maggropen
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP