Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karriärstegen

När jag klättrar på stegen
och tittar ner
tittar ett ansikte upp på mig
Jag känner igen det
men kan ändå inte placera.
Klättrar ett steg till,
ansiktet försvinner mer och mer
Nu är jag nästan ända uppe
nedanför syns inte mer
Jag de högsta höjderna nått
känner mig ensam däruppe
saknar ansiktet nedanför.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-25 09:17



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
har ingen aning om vad det är att göra karriär - men jag kan, med textens hjälp här, lätt föreställa mig att det kan bli ensamt och obehagligt distanserat, i avsaknad av kamratskap och jämlikhet
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP