Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skicka en tanke eller bön

Ensamheten vinkar genom glaset

Och hjärtat krymper lite till

Att solens strålar värmer utanför

Det känner inte själen av

För tiden den här stannat

Trots att dagar går

Så var rädd om dig i ensamheten

Glöm aldrig bort att vi är flera 

Så våga be om hjälp i tystnaden

För det finns alltid någon där för dig

Hur ensamt livet än nu ter sig

Har vi alla en längtan efter gemensksp

Så sänd en kram med vinden

Fånga ett leende i sjöns klara vatten 

Skicka en tanke eller bön full av värme

Till vänner och familj




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-25 11:19



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Skickar en tanke till din tankeväckande vers. Fint skrivet.
2020-05-25

  ULJO
Ödmjukt och träffsäkert
2020-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text att bära med sig i dagen!
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP