Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer alltid att kännas.

Du kommer aldrig att ta slut
du kommer aldrig att gå över
du kommer alltid färga allt jag behöver
för varje skruv
och varje strå
fortsätter att bedövar
växer och dras åt
du kommer alltid att lämna mig
du kommer alltid att såra mig
du kommer aldrig blekna där jag står
för varje sten
och varje moln
fortsätter att tynger
mörknar och regnar
du kommer alltid att leva
du kommer alltid att kännas
du kommer alltid att hitta mina tankar
för varje spik
och varje stjärna
fortsätter att brinna
rostar och fastnar
du kommer alltid att vara överallt
även om jag glömmer
även när jag kommer på
att du inte har funnits
på flera timmar
så släpper aldrig bedövningen

den ändrar bara form
i mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-25 18:44



Bookmark and Share


  Jones__
Så sant, precis som livet och våra möten på vägen... några som stannar en stund och andra som består och berör... Spännande text med härligt driv!
2020-05-28

  Magdalena Eriksson VIP
som livet är. de vi älskat försvinner aldrig. bara för att vi inte kunde leva helt nära så betyder det inte att suddgummit tar bort en kropp och minnen.
Mycket fin skrivet av dig... att ta del av. tack.
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP