Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig framme

När flygplanet landat satt jag kvar,
det kändes som vi inte kommit fram.
Det är dags att stiga av nu sade flygvärdinnan.
Men vi är inte framme ännu hörde jag mig själv säga.
Hon tittade bekymrat på mig, hur är det fatt?
Jag tittade mig omkring, alla andra hade klivit av.
Hon hjälpte mig med att ta ner min väska med mina få tillhörigheter och tidningen jag fått och hjälpte mig ut ur planet.
Jag tumlade ut och satte mig i ankomsthallen. Tittade mig omkring. Men det är ju hemma på Arlanda.
Kollade om jag hade något boarding kort, men hade bara delen med stolsnummret kvar, tidningen som jag fått höll jag i handen





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-26 10:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kanske bättre segla
Med vattnet
Ändå?
;)
2020-05-26

  Öknens Ros VIP
Ibland är resan mer värd än målet.
2020-05-26

  ULJO
Förstår att du motvilligt vill stiga av i den värld som vi kallar vår.
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP