Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYMNINGSLANDET



det brinner så förunderligt kring ditt hår
drömde du så tungt att du inte vaknade
aldrig hörde att vingarna tystnade
dagen du försvann
himlen gråter svarta tårar
Ser du graven där
ser du korset
ser du på natthimlen två stjärnor
fastän döda
lyser vi ändå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-05-26 21:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att jag skrivit denna sorgen.
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP