Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surrealism



Jag behöver
ett ankare
för att hålla
mig kvar i det
vardagliga.

Jordiga fingrar
och vinbärskärnor
mellan tänderna.


Livet är surrealistiskt.
Omöjligt att förstå.

Ett ankare som håller mig kvar.

Eller så tillåter jag mig att lyftas bort
med hjälp av fantasins fantastiska farkost.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-27 13:14



Bookmark and Share


  Briza media
Fint och sant!
2020-06-02

    Lena Staaf VIP
Tänkvärd dikt! Vi behöver både det vardagliga och det fantasifyllda. Ankaret är en fin bild
2020-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktar du om livet. Fötterna i myllan och leva i fantasin är till hjälp när livet synes svårt att förstå.
2020-05-27

  Gunnel Eriksson VIP
Leve fantasin!
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP