Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid själens fontän.

iconInloggad som Jeflea Norma, Diana. VIP messages icon Min sida Logga utNyheter Läs Texter Forum Poesikalender Sök Skriv text Hjälp/ Texten är på avstånd om titel av en okänd anledning.


Vid själens fontän.

 Vid själens fontän.


Vi förstår aldrig
hur starka tankarna är
av våra ord och energi
som dessa tankar
det skapas i våra personliga utrymmen.

När du är stressad, upprörd,
arg eller deprimerad,
ditt hem och kontor absorberar
denna energi som en svamp.

När du rengör huset
eller ditt kontor, ansök
en av de beskrivna metoderna
ovan och säg följande ord:

"Rengör det här utrymmet
oavsett vilken negativ energi
och allt fångat här
det är inte till mitt eget bästa "

Allt som inte längre tjänar mig
att brännas och rengöras
det är utrymme som ska belysas.

Jag fyller detta utrymme med ljusenergi,
vilket skyddar mig från alla svårigheter
och allt som inte tjänar mig och mitt folk. Amen."



Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-27 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP