Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Hur många tårar hann torka av Sladjana Zubcevic


Separation

Bitarna bildar ett glitter
som lyser i regnbågens färger
Kristallen som brast.
Den sätts aldrig samman igen
men stenarna var och en
är minnen
som lyser och glittrar




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-27 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Upphovstext, precis som denna, är läsvärda en extra gång
2020-05-30

  ULJO
En bit av minnen. Skriven med din melankoliska penna
2020-05-28

    Lena Staaf VIP
Fin dikt om att inte låta de fina minnena dränkas av sorgen i separationen.
2020-05-27

  Rafmagn VIP
Vackert och vemodigt!
2020-05-27

  KattenKin VIP
Fin bild av sprucken relation när förmåga finns att se vad som ändå fanns.
2020-05-27

  lilla t
Snyggt blir som en mosaik av minnen. Gillart!
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP