Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trump varnar för att han stänger av sociala nätverk.

 

Trump varnar för att han stänger av sociala nätverk.
Donald Trump har hotat att "reglera" eller "stänga av" sociala nätverk, efter att Twitter rapporterade två av den amerikanska statschefens meddelanden dagen innan som "vilseledande."

 

Republikanerna anser att plattformar för sociala nätverk helt censurar konservativa röster.
Vi kommer att reglera dem hårt eller stänga dem, för att inte låta något sådant hända igen, "skrev Trump på Twitter.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-28 10:10



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hm….tomma sinnen gör det största ljudet/ Jag älskar Liberland

https://www.youtube.com/watch?v=uqoNGFjEf4Y&fbclid=IwAR0blKtmlT3lUEC5_A7lkQ-KBPr5PF_PWxlRKmi0-JnKWUdbGddZHM_TR7E Liberland Free Trade Zone


2020-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Nordkorea och Ungern är bra stater.

2020-05-28

  Onomatoprofet VIP
Om Trump fick bestämma skulle han stänga av alla andras twitterkonton så att man bara kan läsa vad han skrivit. Han är född i fel land. Nordkorea eller Ungern kanske skulle passa bättre. Han kan flytta dit och ta med sig sverigevänner också.
2020-05-28

    lydriket
I underlandet Sverige är situationen delvis den omvända.

Här känner sig tvångsfinansierade regimmedias alla notoriska proppmätta 68-journalister hotade av internets fria, hungriga och växande media. Vår justitieminister jobbar därför oavbrutet på för fler gummiparagrafer mot det fria ordet.

Statsjournalistikens Sverigebild ekar nu allt tommare i allt bredare folklager, som drabbas av statsjournalistikens kroniska klippande och klistrande.
2020-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Anarkismen bör utplånas.
2020-05-28

    ej medlem längre
otroligt... högern censureras inte, om han inte menar nazister, hatare och troll. är han en fascist-diktator själv eller?

och det är mer vänster-röster i typ skala 1:100, för människor bryr sig mer om mångfald och equality, än att tjäna pengar och suck up to the closest corrupt company.

internet är ett hot mot diktaturer... internet är sann anarkistisk demokrati i sin bästa anda.

word of mouth...

grassroots.

världen är på väg mot sitt slut. det kommer bara vara netflix och mcdonalds till slut...
2020-05-28

    Sefarge VIP
Som sina "kompisar"
I Kina o Ryssland då?
;)
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP