Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemarbete.

En brodös som bor uti staden. 

Försöker att helt följa raden. 

Men hur hon än syr

och synålen styr. 

Så är hon alltid en glad en'. 




Bunden vers (Limerick) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-28 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP