Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag på ett matte prov :D


mycket vacker dikt

När jag tittar upp mot stjärnorna
ser jag dig
En av världens finaste stjärnor
Som lyser upp mina dagar och nätter
Och att få vara en av dig
är som någon har tänt
Hela himlen för mig




Fri vers av Annnsi
Läst 281 gånger
Publicerad 2004-10-20 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi