Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom ihåg att inte allt dikteras av medieövervakning kommer från presidenterna utan från leverantören.


Händelser börjar arta sig.

 

 

För tre veckor sedan deltog jag på en begravning av en ung undersköterska kvinna, på avstånd och oväntat.

Var och en, sammanträffades med sin smärta på kyrkogården hamnade där på en solig dag av maj 2020

 det var cirka 250 afro-svenska människor som började gråta och sörja med gester och 2 afro präster i gyllene kläder ropade bön ord under det stora paraplyet i färgen på den svenska flaggan, jag började gråta också. Tydlig torkade ögonen med vit näsduk som vinkande fred på avstånd.  Gud ger oss fred, som uppfattades så eftersom gruppens blickar riktades plötsligt mot mig. medan på rep lämnades kista i graven.

 Ovanför mig började också en sjungande en fågel på hennes röst.

 När jag gick framför mig bildades plötsligt en virvelvind av damm som flyger mot en taxi som tycktes ha varit bedövad länge där, när den plötsligt lämnar. Utan en specifik passagerare kunde jag se.

 

Sedan sa jag till mig själv, detta har en brådskande uppgift att lösa även om den är från den andra världen: och den som är död aldrig dör.

Händelser börjar arta sig.

 

 

”Svaghet är vägran att ta ansvar, svaghet är att peka fingret mot någon i en kris tid!

 

Minneapolis National Guard meddelade att den hade skickat 500 soldater till gatorna i staden.

 

Protester bröt ut efter att en afroamerikansk man - misstänkt för att försöka betala i en butik med en förfalskad sedel - dog kort efter att ha blivit handbojor.

 

Även om han inte erbjöd något motstånd, hölls misstänkt på asfalten, hans nacke pressade mot agentens knä.

 

Mannen dog på sjukhuset och hans död gjorde den afroamerikanska gemenskapen arg.

 

Samtidigt har protester spridit sig till flera amerikanska städer, inklusive Memphis, Los Angeles, Denver och New York.

 

Den amerikanska presidenten hävdade att demonstranterna är onda. Skurkar.

vad synd för minnet av George Floyd.

Han pratade just med guvernör Tim Walz. vem han berättade för armén att vara med honom till slutet i Alla svårigheter och vi kommer att ta kontrollen, "tillade Trump.

 

https://rosupertop.ro/sa-nu-uitam-trandafirii/

 

 

 

Att stänga ned Twitter hopas, inte FB också

Facebook är inte ett identitetskort men ändå ett sätt at kommunicera. I brådskande situationer.   

Som alla vet FB blev en minoritetsägare och köptes av Arabemiraten ett par veckor sedan

Enligt president Trumps sociala medieföretag har "okontrollerad makt" att censurera och begränsa information på sina plattformar och fungera som en "förläggare med synvinkel."

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-29 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP