Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Av annan art av Katten Kim


Blodbad

Vår kära jord
badar i blod
självförstörelsens gigant
nickar nonchalant
mot envar
som vill ha jorden kvar




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-30 08:36



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra. Ja skrivet, för det är ju inte så himla bra att det faktiskt är mer sant än dikt. Blir ledsen när tankarna börjat snurra kring detta igen, men det är bra att skriva av sig.

Tack för omnämnande finaste du! :)
2020-05-30

  Öknens Ros VIP
Jorden är vårt levebröd
Vissa lider hungersnöd
Andra lever överflöd
Några av vinning snöd
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP