Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya toner


Det går en vind och nynnar på en sång,
tröstsjunger om bättre tider. Tider då vi är
förbi covid-19. Vindarna vänder som vi
säger. Vind i segel! För vem gillar motvind?
Vi måste stå ut. Känslan av ovisshet.
När vi sedan hör koltrasten börja kompa på bas,
då inser vi att inget blir som förr. 

 




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 239 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-30 20:12



Bookmark and Share


  Svart svan
En innehållsrik text... med den reservationen då att om vinden likt passader och monsuner konstant blåser i samma riktning, så blir antalet människor vilka "tillsammans" tar sig igenom detta dessvärre begränsat till dem vilka befinner sig i de båtar där besättningen lärt sig att både stagvända samt bidevindsegla... länsare respektive motvindsseglare lär nog dessvärre bestå...
2020-06-17

    Lena Staaf VIP
Trösterik dikt om att kämpa sig igenom allt det som är motigt just nu.
"När koltrasten börjar kompa på bas", det var roligt skrivet!
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M